Skip to content

NTAK VENDÉGLÁTÓ SZOFTVER

Kulcs a sikeres vendéglátáshoz

Láss rá üzleteidre 0-24 órában bárhonnan a világból
Alacsony beruházási költségen
NTAK kompatibilitással
20 perces betanítási idővel
Asztaltérképpel, automatikus rendeléstovábbítással, gyors leltárral és még sok más hasznos funkcióval 

Neked miben segíthetünk?

Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

Tulajdonos vagy ?

A éttermi programunk segítségével az üzlet tulajdonosok végre teljes egészében átláthatják üzleteik folyamatait, anélkül, hogy minden pillanatban ott lennének, mindössze 2 kattintással, bárhonnan a világból. Kimutatásaink és statisztikáink pedig elősegíthetik a legjobb vezetői döntések meghozatalát.

Lásd át üzletvezetőként teljes egészében a vállalkozás minden pillanatát a RESTRO legjobb éttermi szoftver segítségével

Üzletvezető vagy ?

Egy üzletvezető számára a legfontosabb, hogy minden tökéletesen működjön az üzletében és ebben óriási segítséget tud nyújtani RESTRO éttermi programunk, mely a nap 24 órájában naprakész információkat nyújt a készlet jelenlegi állásáról, az alkalmazottak teljesítményéről, valamint  a bevételről és még sok más elengedhetetlen mutatóról.

Szeretnél végre egy jó éttermi programmal dolgozni? A RESTRO a megoldás.

Felszolgáló vagy ?

Éttermi szoftverünk alapjaiban változtatja meg a régi papíros rendelésfelvételt úgy, hogy a modern érintőképernyős eszközönök nem csak gyorsabban, de lényeges egyszerűbben is tudnak a pincérek dolgozni, hiszen a termékek egyedi képpel, illetve színnel vannak megjelenítve, továbbá a betanulás sem tart tovább mint 20 perc.

Éttermi szoftverek, rendszerek, programok, ntak kompatibilitással

NTAK kompatibilitás

Tudtad, hogy a vendéglátó egységeknek 2023.07.01-től indul a kötelező NTAK adatszolgáltatás? 

Bízd ránk az NTAK adatszolgáltatással járó problémákat, hiszen online vendéglátó szoftverünk már NTAK kompatibilis.

További részletek

Kiknek ajánljuk a RESTRO éttermi szoftvert?

Éttermi szoftverek, rendszerek, programok, ntak kompatibilitással

Melyiket választod?

RESTRO éttermi szoftverünk úgy lett kialakítva, hogy kiszolgálja a kisebb, helytakarékosabb-, valamint a nagyobb megoldást kereső vendéglátóhelyeket is.

Vendéglátó rendszerünk elérhető telefonon, tableten és mostmár nagykijelzős POS eszközökön is.

TOVÁBB AZ ESZKÖZPARKRA

Hogyan működik a kiszolgálás a ByThePay éttermi szoftverben?

Rövid videónkban Te is megbizonyosodhatsz arról, hogy a ByThePay vendéglátó szoftverrel az értékesítés valóban gyerekjáték. Legyen szó pultos vagy asztalos kiszolgálásról, hiszen rendszerünk maximálisan támogatja a kisebb és a nagyobb vendéglátóhelyek teljes működését.

Visszahívást kérek

További kérdéseid vannak? Add meg adataidat és visszahívunk!

Éttermi szoftver, NTAK vendéglátó rendszer | RESTRO ByThePay

  Melyek a RESTRO éttermi rendszer legfőbb előnyei?

  RESTRO vendéglátó szoftver, éttermi rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, melyre egy vendéglátóhelyet üzemeltetőnek szüksége van. Kezdve az asztaltérképtől egészen a készletnyilvántartásig.

  AUTOMATIZÁLT NTAK ADATSZOLGÁLTATÁS


  Napi teendő nélkül

  RESTRO éttermi programunk az NTAK által hitelesítve lett és teljeskörűen megfelel a jogszabályban meghatározott adatküldés feltételeinek. Ami még ennél is jobb, hogy mindez teljesen automatikusan történik, így a napi munkavégzésben nem ró felesleges terhet a vendéglátóegység munkatársaira.

  A RESTRO éttermi szoftver és egyben rendelésfelvevő program komplex megoldásaival gyorsan és hatékonyan tud működni a vendégkiszolgálás.

  AUTOMATIKUS RENDELÉS TOVÁBBÍTÁS


  Nincs több elkeveredett rendelés

  Az étteremben a rendelésfelvételt követően, mire a pincér visszaér a pulthoz a megrendelt italok már készen várják a pulton, az ételek pedig már készülnek a konyhán. Mindez az automatikus szinkronizálásnak köszönhető, mely minden pillanatban pontos képet mutat a vendéglátóegység rendeléseiről valamint vendégeiről.

  A RETRO az egyik legjobb éttermi szoftver és rendelés felvevő program, melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

  RAKTÁRKÉSZLET


  Tűpontos készletkezelés

  Készletedet könnyen nyomon követheted éttermi rendszerünkben, amely támogatja a termékek és alapanyagok használatát, a receptúrák (anyaghányadok) kezelését, valamint az ezekhez kapcsolódó raktárkészlet műveleteket. A műveletek sorába tartozik a ki-, és bevételezés, selejtezés, leltározás, standolás és a készletek átmozgatása üzletek között. A raktárkészlet kezelés elvégezhető mind a webirodában, mind a terminálon.

  A RESTRO éttermi szoftver és egyben rendelésfelvevő program komplex megoldásaival gyorsan és hatékonyan tud működni a vendégkiszolgálás.

  NYOMTATÁSI ÉRTESÍTŐ


  Konyhai és pultos nyomtatás

  Vendéglátó programunk a rendelésfelvételt követően igény szerint nyomtatási értesítőt küld a konyhába, valamint a pultba a megrendelt tételekről. A nyomatatás során a tételek automatikus szétválogatásra kerülnek, hogy a konyha és a pult is csak azokat a tételeket kapja meg, amiket neki kell elkészíteni. Éttermi szoftverünkben lehetőség van több konyhai- és pultos nyomatási hely megadására, így akár több pálya is lefedhető egyidőben.

  A kávézó szoftvereknek, gyorséttermi szoftvereknek elengedhetetlen része a kedvezményrendszer. A RESTRO vendéglátó programban kialakítottunk egy széleskörű kedvezmény rendszert, ahol a kedvezmény hozzárendelhető termékhez, kategóriához és törzsvásárlói csoportokhoz is.

  KEDVEZMÉNY


  Üzletre szabott kedvezményrendszer 

  Programunk termékenként, kategóriánként és törzsvásárlói csoportonként is képes kedvezményt adni, valamint nem csak végösszegből számolja a kedvezményt, hanem van számos más kedvezménylehetőség is, ami alkalmazható a minél optimálisabb profitrealizálás érdekében. 

  A RETRO az egyik legjobb éttermi szoftver és rendelés felvevő program, melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

  ASZTALTÉRKÉP


  Átláthatóság, gyors betanulás

  Nincs éttermi szoftver asztaltérkép nélkül, mivel ez az egyik legnagyobb segítség a pincéreknek, hogy lássák, mely asztalok foglaltak, milyen rendelést kell kivinni és hol kell fizettetni. A RESTRO éttermi szoftverben közvetlenül tableten és POS eszközön szerkeszthető a vendéglátóegység aktuális asztaltérképe, így nem kell azzal bajlódni, hogy nem megfelelő az asztalok elrendezése, mert ebben a funkcióban valóban 2 percet vesz igénybe mindez. Továbbá lehetőség van 4 különböző helyiség  felvételére, melyekhez külön asztaltérkép rendelhető a még könyebb átláthatóság érdekében. 

  RESTRO vendéglátós szoftver már napi 411 Ft-tól elérhető !

  A cukrászda szoftverekbe, pizzéria szoftverekbe, kocsma szoftverekbe elengedhetetlen funkció a napi zárás. Hiszen az említett funkció sok időt tud megspórolni a dolgozóknak a késő esti órákban, mindamellett, hogy precízen elszámoltatható vele a teljes üzlet.

  NAPI ZÁRÁS FUNKCIÓ


  Tiszta elszámolás mindennap 

  Jelen funkció a nap bármely pillanatában naprakész információt szolgáltat a vendéglátó egység bevételéről, mindezt fizetési eszközök szerint bontva, valamint ÁFA körök szerinti bontásban is. Továbbá mutatja azt is, hogy a dolgozók összesítve mennyit termeltek aznap az üzletben és ha mindezt ki szeretnénk nyomtatni az is megoldható 1 kattintással a RESTRO éttermi szoftverben.

  A RETRO az egyik legjobb éttermi szoftver és rendelés felvevő program, melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

  KISZÁLLÍTÁS


  Vendégadatbázis és futár blokk

  Vendéglátó helyed nemcsak helyben értékesít? Semmi gond, éttermi szoftverünk kiszállítás funkciója, lehetőséget biztosít számodra a házhozszállításos csomagok könnyű kezelésére. Amennyiben saját futárral dolgozol, könnyedén megtalálhatod az elmentett címlistádban a megfelelő vendéget, mivel cím és telefonszám alapján is tudsz keresni. A megrendelt csomagról nyomtatható egy blokk a futár számára, mely tartalmazza a kiszállításhoz szükséges összes információt.

  A RETRO az egyik legjobb éttermi szoftver és rendelés felvevő program, melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

  ÁFÁS SZÁMLA KIÁLLÍTÁS


  Számla kiállítás a szoftveren belül

  RESTRO éttermi szoftverünkön belül lehetőség van 1 kattintással ÁFA-s számla kiállítására. A kiállított számla emailben továbbítható a partner felé, vagy közvetlen ki is nyomtatható a rendszerhez kapcsolt hőpapíros blokknyomtató segítségével. 

  A vendéglátó rendszerekből, éttermi programokból, ntak kompatibilis szoftverekből nem hiányozhat a gyors leltár funkció, ami a RESTRO szoftverünkben valóban elvégezhető 5-10 perc alatt, ezzel is segítve a dolgozók munkáját.

  DIGITÁLIS MÉRLEGES STANDOLÁS – LELTÁROZÁS


  Néhány perc alatt elvégezheted

  Több óra is elmegy a standolásra és még így is egy káosz? – Van rá megoldásunk!

  A mind tableten, mind telefonon, mind POS eszközökön használható éttermi szoftverünkön belül is tudsz kevesebb mint 5 perc alatt egy teljes standolást csinálni, akár mérlegkapcsolattal. Éttermi programunkba több mint 3000 fajta ital súlyát betápláltuk, így a standolási folyamat nagyon egyszerű. A kijelzőn kiválasztjuk fotó- vagy vonalkód alapján a kívánt terméket, majd a digitális mérlegre téve lemérjük azt és már be is került az adat a rendszerbe. 

  Manapság a vendéglátóipari szoftverekkel, ntak éttermi rendszerekkel szemben állított alapvető elvárás, hogy legyen franchise üzemmódja. A RESTRO online éttermi szoftverünkben mi is külön gondossággal építettük ki ezt a részt, hogy valóban könnyen átlátható és kezelhető legyen minden üzlettulajdonos számára.

  FRANCHISE ÜZEMMÓD


  Láss globálisan üzleteid felett !

  Ezt a funkciót azoknak az Üzlettulajdonosoknak fejlesztettük, akik minimum 2 üzlettel rendelkeznek és szeretnék átlátni a legapróbb részleteket is üzleteik mindennapjaiban akár egy tablet segítségével. Amennyiben még kisebb vállalkozás vagy az sem gond, hiszen nálunk gördülékenyen, pár perc alatt bővítheted a jövőben üzleteid listáját.

  RESTRO vendéglátó szoftver, éttermi rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, melyre egy vendéglátóhelyet üzemeltetőnek szüksége van. Kezdve az asztaltérképtől egészen a készletnyilvántartásig.

  ÉRINTŐKÉPERNYŐS FELÜLET


  Felhasználóbarát kialakítás

  RESTRO éttermi programunkat érintőképernyős felületre terveztük, ami lehetővé teszi a nagyon gyors és hibamentes kezelést. A rendelésfelvétel hatékonyságát növeli, hogy a termékeknek megadhatóak egyéni képek vagy színek, melyek segítségével a pincérek 3x gyorsabban tudják leadni a rendelést.

  További funkciók 

   TERMINÁL   

  Személyzeti fogyasztás kezelése

  Rendelés átmozgatás asztalok,vendégek között

  Termékek egyedi képpel vagy színnel való megjelenítése

  Rendelés bontás/részfizetés/összevonás

  Különböző fizetési módok 

  More

  WEBIRODA

  Kimutatások, statisztikák pl: bevétel, alkalmazotti teljesítmény, raktárkészlet stb.

  Felhasználók/jogosultságok

  Személyzeti szerepkörök kialakítása

  Akció- és kedvezmény rendszer kialakítása

  Bevételezés /kivételezés /selejtezés

  More

  Igényeld 10 napos próbaverziónkat díjmentesen

  Lásd át vállalkozásod minden mozzanatát RESTRO éttermi rendszerünk segítségével, most minden kötelezettség nélkül.

  Akik már már minket választottak

  Vendéglátó és éttermi szoftver árak

  FLEX csomag 17.990Ft

  / hónap

  SZEZONÁLIS NYITVATARTÁSHOZ
  Teljes évben tárolt adatok
  Éves min. 5 hónapos szoftverhasználat
  Már napi 580 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  GO csomag 14.500Ft

  / hónap

  HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL
  Teljesen kötetlen
  Bármikor lemondható
  Már napi 483 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  LEGNÉPSZERŰBB
  SMART csomag 13.290Ft

  / hónap

  1 ÉVES HŰSÉGGEL
  Legkedveltebb csomag
  Költséghatékony megoldás
  1 havi bérleti díj INGYEN
  Már napi 443 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  MAX csomag 12.490Ft

  / hónap

  2 ÉVES HŰSÉGGEL
  Legkedvezőbb ár
  Több mint 3 havi bérleti díj INGYEN
  Már napi 411 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  * A feltűntett árak a szoftverek bérlésére vonatkoznak és az ÁFA-t nem tartalmazzák.

  Megoldásaink különböző típusú vendéglátó helyeknek

  Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

  Étterem szoftver

  Nincs több elfelejtett rendelés és elveszett papír cetli, étterem szoftverünk rögzíti az összes rendelést, így nincs több félreértés.

  More
  Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

  Kávézó szoftver

  Vásárlóid körében teljeskörű törzsvásárlói rendszert tudsz kiépíteni, mely nagy mértékben növelheti majd a bevételeidet.

  More
  Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

  Büfé szoftver

  A büfé szoftverünk segítségével pillanatok alatt ki tudod szolgálni vásárlóidat, nincs több sorban állás és hosszas várakozás.

  More
  Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

  Gyorséttermi szoftver

  A rendelések nagyon egyszerűen, akár az asztal mellől rögzíthetők és a pultba továbbíthatók.

  More
  Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

  Fagyizó szoftver

  Szeretnéd látni hogy, melyik ízt szeretik vásárlóid a legjobban, vagy hogy melyik tölcsérből fogyott a legtöbb aznap a fagyizódban?

  More
  Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

  Cukrászda szoftver

  Cukrászda szoftverünk rendelkezik egy beépített mértékegység kezelési funkcióval, így például a kilós aprósütemények eladása gyerekjáték lesz.

  More
  Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

  Pizza szoftver

  A pizzériákban sokszor nagy a pörgés, így fontos, hogy minden pincér folyamatosan lássa érintőképernyős készülékén a rendelések állását.

  More
  Próbáld ki tulajdonosként RESTRO éttermi szoftvert és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

  Kocsma szoftver

  A kevésbé közkedvelt standolás a kocsma szoftverünkben valóban nagyon gyors és egyszerű folyamat, akár 15 perc alatt el is végezhetjük.

  More

  A legjobb éttermi szoftvert keresed?

  Nézd át részletesen hogyan működik vendéglátós szoftverünk.

  A vendéglátó programok, kocsma - kávézó és gyorséttermi szoftverek közül a RESTRO éttermi rendszer azért különbözik egy picit, mert fejlesztésénél a fő cél az volt, hogy egyszerű legyen, gyors és minden szempontból megbízható, így nálunk nincsenek bonyolult gomb kombinációk, felesleges lépések.

  Éttermi szoftver, NTAK vendéglátó rendszer | RESTRO ByThePay

  Információ

  +36 30 902 6277
  info@bythepay.hu
  Ügyfélszolgálati idő: H-P 9:00-17:00

  Kövess minket