Skip to content

NTAK CUKRÁSZDA SZOFTVER

Kulcs a sikeres vendéglátáshoz

Láss rá üzleteidre 0-24 órában bárhonnan a világból
Alacsony beruházási költségen
NTAK kompatibilitással
20 perces betanítási idővel
Asztaltérképpel, automatikus rendeléstovábbítással, gyors leltárral és még sok más hasznos funkcióval 

Neked miben segíthetünk?

Próbáld ki tulajdonosként RESTRO cukrászda szoftvert, rendszert, programot és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

Tulajdonos vagy ?

A cukrászda szoftverünk segítségével az üzlet tulajdonosok végre teljes egészében átláthatják üzleteik folyamatait, anélkül, hogy minden pillanatban ott lennének, mindössze 2 kattintással, bárhonnan a világból. Kimutatásaink és statisztikáink pedig elősegíthetik a legjobb vezetői döntések meghozatalát.

Lásd át üzletvezetőként teljes egészében a vállalkozás minden pillanatát a RESTRO legjobb cukrászda szoftverek, programok, rendszerek segítségével

Üzletvezető vagy ?

Egy üzletvezető számára a legfontosabb, hogy minden tökéletesen működjön az üzletében és ebben óriási segítséget tud nyújtani RESTRO cukrászda programunk, mely a nap 24 órájában naprakész információkat nyújt a készlet jelenlegi állásáról, az alkalmazottak teljesítményéről, valamint  a bevételről és még sok más elengedhetetlen mutatóról.

Szeretnél végre egy jó cukrászda szoftverrel dolgozni? A RESTRO a megoldás.

Felszolgáló vagy ?

Cukrászda rendszerünk alapjaiban változtatja meg a régi papíros rendelésfelvételt úgy, hogy a modern érintőképernyős eszközönök nem csak gyorsabban, de lényeges egyszerűbben is tudnak a pincérek dolgozni, hiszen a termékek egyedi képpel, illetve színnel vannak megjelenítve, továbbá a betanulás sem tart tovább mint 20 perc.

Cukrászda szoftverek, rendszerek, programok, ntak kompatibilitással

NTAK kompatibilitás

Tudtad, hogy a vendéglátó egységeknek 2023.07.01-től indul a kötelező NTAK adatszolgáltatás? 

Bízd ránk az NTAK adatszolgáltatással járó problémákat, hiszen online cukrászda szoftverünk már NTAK kompatibilis.

További részletek

Visszahívást kérek

További kérdéseid vannak? Add meg adataidat és visszahívunk!

Cukrászda szoftver, NTAK cukrászda rendszer | RESTRO ByThePay

  Éttermi szoftverek, rendszerek, programok, ntak kompatibilitással

  Melyiket választod?

  RESTRO cukrászda szoftverünk úgy lett kialakítva, hogy kiszolgálja a kisebb, helytakarékosabb-, valamint a nagyobb megoldást kereső vendéglátóhelyeket is.

  Cukrászda rendszerünk elérhető telefonon, tableten és mostmár nagykijelzős POS eszközökön is.

  TOVÁBB AZ ESZKÖZPARKRA

  Melyek a RESTRO cukrászda szoftver legfőbb előnyei?

  RESTRO vendéglátó szoftver, éttermi rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, melyre egy vendéglátóhelyet üzemeltetőnek szüksége van. Kezdve az asztaltérképtől egészen a készletnyilvántartásig.

  AUTOMATIZÁLT NTAK ADATSZOLGÁLTATÁS


  Napi teendő nélkül

  RESTRO cukrászda programunk az NTAK által hitelesítve lett és teljeskörűen megfelel a jogszabályban meghatározott adatküldés feltételeinek. Ami még ennél is jobb, hogy mindez teljesen automatikusan történik, így a napi munkavégzésben nem ró felesleges terhet a cukrászda munkatársaira.

  A vendéglátó rendszerekből, éttermi programokból, ntak kompatibilis szoftverekből nem hiányozhat a gyors leltár funkció, ami a RESTRO szoftverünkben valóban elvégezhető 5-10 perc alatt, ezzel is segítve a dolgozók munkáját.

  MÉRLEGES ÉRTÉKESÍTÉS


  Súlyalapú termékek használata

  A súlyra árult termékeket a cukrászda szoftverben a POS eszközhöz vagy tablethez kapcsolt mérleg segítségével gyorsabban és pontosabb értékesítheted. Nincs többé szükség számológépre, mert rendszerünk automatikusan kiszámolja a termék árát a mérleg által mért súly alapján. Ezen felül a mért termék automatikusan felütésre kerül a rendelés tételeihez.

  A RETRO az egyik legjobb éttermi szoftver és rendelés felvevő program, melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

  RAKTÁRKÉSZLET


  Tűpontos készletkezelés

  Készletedet könnyen nyomon követheted cukrászda rendszerünkben, amely támogatja a termékek és alapanyagok használatát, a receptúrák (anyaghányadok) kezelését, valamint az ezekhez kapcsolódó raktárkészlet műveleteket. A műveletek sorába tartozik a ki-, és bevételezés, selejtezés, leltározás, standolás és a készletek átmozgatása üzletek között. A raktárkészlet kezelés elvégezhető mind a webirodában, mind a terminálon.

  A kávézó szoftvereknek, gyorséttermi szoftvereknek elengedhetetlen része a kedvezményrendszer. A RESTRO vendéglátó programban kialakítottunk egy széleskörű kedvezmény rendszert, ahol a kedvezmény hozzárendelhető termékhez, kategóriához és törzsvásárlói csoportokhoz is.

  KEDVEZMÉNY


  Üzletre szabott kedvezményrendszer 

  Programunk termékenként, kategóriánként és törzsvásárlói csoportonként is képes kedvezményt adni, valamint nem csak végösszegből számolja a kedvezményt, hanem van számos más kedvezménylehetőség is, ami alkalmazható a minél optimálisabb profitrealizálás érdekében. 

  A cukrászda szoftverekbe, pizzéria szoftverekbe, kocsma szoftverekbe elengedhetetlen funkció a napi zárás. Hiszen az említett funkció sok időt tud megspórolni a dolgozóknak a késő esti órákban, mindamellett, hogy precízen elszámoltatható vele a teljes üzlet.

  NAPI ZÁRÁS FUNKCIÓ


  Tiszta elszámolás mindennap 

  Jelen funkció a nap bármely pillanatában naprakész információt szolgáltat a cukrászda bevételéről, mindezt fizetési eszközök szerint bontva, valamint ÁFA körök szerinti bontásban is. Továbbá mutatja azt is, hogy a dolgozók összesítve mennyit termeltek aznap az üzletben és ha mindezt ki szeretnénk nyomtatni az is megoldható 1 kattintással a RESTRO cukrászda szoftverben.

  RESTRO cukrászda szoftver már napi 411 Ft-tól elérhető !

  Manapság a vendéglátóipari szoftverekkel, ntak éttermi rendszerekkel szemben állított alapvető elvárás, hogy legyen franchise üzemmódja. A RESTRO online éttermi szoftverünkben mi is külön gondossággal építettük ki ezt a részt, hogy valóban könnyen átlátható és kezelhető legyen minden üzlettulajdonos számára.

  FRANCHISE ÜZEMMÓD


  Láss globálisan üzleteid felett !

  Ezt a funkciót azoknak az Üzlettulajdonosoknak fejlesztettük, akik minimum 2 üzlettel rendelkeznek és szeretnék átlátni a legapróbb részleteket is üzleteik mindennapjaiban akár egy tablet segítségével. Amennyiben még kisebb vállalkozás vagy az sem gond, hiszen nálunk gördülékenyen, pár perc alatt bővítheted a jövőben üzleteid listáját.

  A RETRO az egyik legjobb éttermi szoftver és rendelés felvevő program, melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

  ÁFÁS SZÁMLA KIÁLLÍTÁS


  Számla kiállítás a szoftveren belül

  RESTRO cukrászda szoftverünkön belül lehetőség van 1 kattintással ÁFA-s számla kiállítására. A kiállított számla emailben továbbítható a partner felé, vagy közvetlen ki is nyomtatható a rendszerhez kapcsolt hőpapíros blokknyomtató segítségével. 

  RESTRO vendéglátó szoftver, éttermi rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, melyre egy vendéglátóhelyet üzemeltetőnek szüksége van. Kezdve az asztaltérképtől egészen a készletnyilvántartásig.

  ÉRINTŐKÉPERNYŐS FELÜLET


  Felhasználóbarát kialakítás

  RESTRO cukrászda programunkat érintőképernyős felületre terveztük, ami lehetővé teszi a nagyon gyors és hibamentes kezelést. Az értékesítés hatékonyságát növeli, hogy a termékeknek megadhatóak egyéni képek vagy színek, melyek segítségével az eladók 3x gyorsabban tudnak egy eladást realizálni.

  A RETRO az egyik legjobb éttermi szoftver és rendelés felvevő program, melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

  KISZÁLLÍTÁS


  Vendégadatbázis és futár blokk

  cukrászdában nemcsak helyben értékesítesz? Semmi gond, cukrászda szoftverünk kiszállítás funkciója, lehetőséget biztosít számodra a házhozszállításos csomagok könnyű kezelésére. Amennyiben saját futárral dolgozol, könnyedén megtalálhatod az elmentett címlistádban a megfelelő vendéget, mivel cím és telefonszám alapján is tudsz keresni. A megrendelt csomagról nyomtatható egy blokk a futár számára, mely tartalmazza a kiszállításhoz szükséges összes információt.

  További funkciók 

   TERMINÁL   

  Személyzeti fogyasztás kezelése

  Rendelés átmozgatás asztalok,vendégek között

  Termékek egyedi képpel vagy színnel való megjelenítése

  Rendelés bontás/részfizetés/összevonás

  Különböző fizetési módok 

  More

  WEBIRODA

  Kimutatások, statisztikák pl: bevétel, alkalmazotti teljesítmény, raktárkészlet stb.

  Felhasználók/jogosultságok

  Személyzeti szerepkörök kialakítása

  Akció- és kedvezmény rendszer kialakítása

  Bevételezés /kivételezés /selejtezés

  More

  Igényeld 10 napos próbaverziónkat díjmentesen

  Lásd át vállalkozásod minden mozzanatát RESTRO cukrászda rendszerünk segítségével, most minden kötelezettség nélkül.

  Akik már már minket választottak

  Legjobb cukrászda szoftver árak

  GO csomag 14.500Ft

  / hónap

  HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL
  Teljesen kötetlen
  Bármikor lemondható
  Már napi 483 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  LEGNÉPSZERŰBB
  SMART csomag 13.290Ft

  / hónap

  1 ÉVES HŰSÉGGEL
  Legkedveltebb csomag
  Költséghatékony megoldás
  1 havi bérleti díj INGYEN
  Már napi 443 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  FLEX csomag 17.990Ft

  / hónap

  SZEZONÁLIS NYITVATARTÁSHOZ
  Teljes évben tárolt adatok
  Éves min. 5 hónapos szoftverhasználat
  Már napi 580 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  * A feltűntett árak a szoftverek bérlésére vonatkoznak és az ÁFA-t nem tartalmazzák.

  Cukrászda szoftver, NTAK cukrászda rendszer | RESTRO ByThePay

  Információ

  +36 30 902 6277
  info@bythepay.hu
  Ügyfélszolgálati idő: H-P 9:00-17:00

  Kövess minket