Skip to content

NTAK GYORSÉTTERMI SZOFTVER

Kulcs a sikeres vendéglátáshoz

Láss rá üzleteidre 0-24 órában bárhonnan a világból
Alacsony beruházási költségen
NTAK kompatibilitással
20 perces betanítási idővel
Asztaltérképpel, automatikus rendeléstovábbítással, gyors leltárral és még sok más hasznos funkcióval 

Neked miben segíthetünk?

Próbáld ki tulajdonosként RESTRO gyorséttermi szoftvert, rendszert, programot és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal. Ha gyorsétterem nyitás előtt áll - igényeld demonkat.

Tulajdonos vagy ?

A gyorséttermi szoftverünk segítségével az üzlet tulajdonosok végre teljes egészében átláthatják üzleteik folyamatait, anélkül, hogy minden pillanatban ott lennének, mindössze 2 kattintással, bárhonnan a világból. Kimutatásaink és statisztikáink pedig elősegíthetik a legjobb vezetői döntések meghozatalát.

Lásd át üzletvezetőként teljes egészében a vállalkozás minden pillanatát a RESTRO legjobb gyorséttermi szoftverek, programok, rendszerek segítségével. Gyorsétterem nyitás előtt töltsd le demokráciát verziónkat.

Üzletvezető vagy ?

Egy üzletvezető számára a legfontosabb, hogy minden tökéletesen működjön az üzletében és ebben óriási segítséget tud nyújtani RESTRO gyorséttermi programunk, mely a nap 24 órájában naprakész információkat nyújt a készlet jelenlegi állásáról, az alkalmazottak teljesítményéről, valamint  a bevételről és még sok más elengedhetetlen mutatóról.

Szeretnél végre egy jó gyorséttermi szoftverrel dolgozni? A RESTRO a megoldás. Gyorsétterem nyitás előtt igényeld demo verziónkat.

Felszolgáló vagy ?

Gyorséttermi rendszerünk alapjaiban változtatja meg a régi papíros rendelésfelvételt úgy, hogy a modern érintőképernyős eszközönök nem csak gyorsabban, de lényeges egyszerűbben is tudnak a pincérek dolgozni, hiszen a termékek egyedi képpel, illetve színnel vannak megjelenítve, továbbá a betanulás sem tart tovább mint 20 perc.

gyorséttermi szoftverek, rendszerek, programok, ntak kompatibilitással, Gyorsétterem nyitás

NTAK kompatibilitás

Tudtad, hogy a vendéglátó egységeknek 2023.07.01-től indul a kötelező NTAK adatszolgáltatás? 

Bízd ránk az NTAK adatszolgáltatással járó problémákat, hiszen online gyorséttermi szoftverünk már NTAK kompatibilis.

További részletek

Visszahívást kérek

További kérdéseid vannak? Add meg adataidat és visszahívunk!

Gyorséttermi szoftver, NTAK gyorséttermi rendszer | RESTRO ByThePay

  Melyek a RESTRO gyorséttermi szoftver legfőbb előnyei?

  RESTRO gyorséttermi szoftver, rendszer, program rendelkezik minden olyan funkcióval, melyre egy vendéglátóhelyet üzemeltetőnek szüksége van. Kezdve az asztaltérképtől egészen a készletnyilvántartásig. Gyorsétterem nyitás előtt állóknak nagy segítség lehet.

  ÉRINTŐKÉPERNYŐS FELÜLET


  Felhasználóbarát kialakítás

  RESTRO gyorséttermi szoftverünket érintőképernyős felületre terveztük, ami lehetővé teszi a nagyon gyors és hibamentes kezelést. A rendelésfelvétel hatékonyságát növeli, hogy a termékeknek megadhatóak egyéni képek vagy színek, melyek segítségével a pincérek 3x gyorsabban tudják leadni a rendelést.

  A gyorséttermi rendszerekből, programokból, ntak kompatibilis szoftverekből nem hiányozhat a gyors leltár funkció, ami a RESTRO szoftverünkben valóban elvégezhető 5-10 perc alatt, ezzel is segítve a dolgozók munkáját. gyorsétterem nyitás előtt óriási segítség lehet- igényeld tőlünk most

  GYORS LELTÁR


  Néhány perc alatt elvégezheted

  Több óra is elmegy a leltározásra és még így is egy káosz? – Van rá megoldásunk!

  A mind tableten, mind telefonon  használható gyorséttermi programunkon belül is tudsz kevesebb mint 5 perc alatt egy teljes leltárt csinálni, de ha számítógépen szeretnél leltározni, akkor az is könnyen megoldható a saját ByThePay Webirodádban.

  A gyorséttermi szoftvereknek, rendszereknek, programoknak elengedhetetlen része a kedvezményrendszer. A RESTRO gyorséttermi programban kialakítottunk egy széleskörű kedvezmény rendszert, ahol a kedvezmény hozzárendelhető termékhez, kategóriához és törzsvásárlói csoportokhoz is. Gyorsétterem nyitás előtt állsz? ne habozz - igényeld rendszerünket

  KEDVEZMÉNY


  Üzletre szabott kedvezményrendszer 

  Programunk termékenként, kategóriánként és törzsvásárlói csoportonként is képes kedvezményt adni, valamint nem csak végösszegből számolja a kedvezményt, hanem van számos más kedvezménylehetőség is, ami alkalmazható a minél optimálisabb profitrealizálás érdekében. 

  A RESTRO gyorséttermi szoftver és egyben rendelésfelvevő program komplex megoldásaival gyorsan és hatékonyan tud működni a vendégkiszolgálás. Gyorsétterem nyitás esetén a lehető legjobb megoldás ha át akarod látni teljes vendéglátóhelyedet.

  AUTOMATIKUS RENDELÉS TOVÁBBÍTÁS


  Nincs több elkeveredett rendelés

  A vendéglátóhelyen  a rendelésfelvételt követően, mire a pincér visszaér a pulthoz a megrendelt italok már készen várják a pulton, az ételek pedig már készülnek a konyhán. Mindez az automatikus szinkronizálásnak köszönhető, mely minden pillanatban pontos képet mutat a gyorséttermi rendeléseiről valamint vendégeiről.

  RESTRO gyorséttermi szoftver már napi 411 Ft-tól elérhető !

  Manapság a gyorséttermi szoftverekkel, online ntak gyorséttermi rendszerekkel szemben állított alapvető elvárás, hogy legyen franchise üzemmódja. A RESTRO online gyorséttermi rendszerünkben mi is külön gondossággal építettük ki ezt a részt, hogy valóban könnyen átlátható és kezelhető legyen minden üzlettulajdonos számára. Gyorsétterem nyitás esetén a lehető legnagyobb segítség lesz vendéglátó szoftverünk.

  FRANCHISE ÜZEMMÓD


  Lásd globálisan üzleteidet !

  Ezt a funkciót azoknak az Üzlettulajdonosoknak fejlesztettük, akik minimum 2 üzlettel rendelkeznek és szeretnék átlátni a legapróbb részleteket is üzleteik mindennapjaiban akár egy tablet segítségével. Amennyiben még kisebb vállalkozás vagy az sem gond, hiszen nálunk gördülékenyen, pár perc alatt bővítheted a jövőben üzleteit listáját.

  A gyorséttermi szoftverekbe, rendszerekbe, programokba elengedhetetlen funkció a napi zárás. Hiszen az említett funkció sok időt tud megspórolni a dolgozóknak a késő esti órákban, mindamellett, hogy precízen elszámoltatható vele a teljes üzlet.

  NAPI ZÁRÁS FUNKCIÓ


  Tiszta elszámolás mindennap 

  Jelen funkció a nap bármely pillanatában naprakész információt szolgáltat a vendéglátó egység bevételéről, mindezt készpénzes és bankkártyás, esetleg SZÉP kártyás fizetésre lebontva. Valamint mutatja azt is, hogy a dolgozók összesítve mennyit termeltek aznap az üzletben és ha mindezt ki szeretnénk nyomtatni az is megoldható 1 kattintással az online RESTRO gyorséttermi szoftverben.

  A RETRO az egyik legjobb gyorséttermi szoftver és rendelés felvevő program,rendszer melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

  ASZTALTÉRKÉP


  Átláthatóság, gyors betanulás

  Nincs gyorséttermi szoftver asztaltérkép nélkül, mivel ez az egyik legnagyobb segítség a pincéreknek, hogy lássák, mely asztalok foglaltak, milyen rendelést kell kivinni és hol kell fizettetni. A RESTRO gyorséttermi rendszerben közvetlenül tableten és telefonon szerkeszthető a vendéglátó egység aktuális asztaltérképe, így nem kell azzal bajlódni hogy nem a megfelelő az asztalok elrendezése, mert ebben a funkcióban valóban 2 percet vesz igénybe mindez.

  További funkciók 

   TERMINÁL   

  Tabletek vagy telefonos rendelés felvétel 

  Rendelés átmozgatás asztalok,vendégek között

  Termékek egyedi képpel vagy színnel való megjelenítése

  Rendelés bontás/részfizetés/összevonás

  Különböző fizetési módok 

  More

  WEBIRODA

  Kimutatások, statisztikák pl: bevétel, alkalmazotti teljesítmény, raktárkészlet stb.

  Felhasználók/jogosultságok

  Személyzeti szerepkörök kialakítása

  Akció- és kedvezmény rendszer kialakítása

  Bevételezés /kivételezés /selejtezés

  More

  Igényeld 10 napos próbaverziónkat díjmentesen

  Lásd át vállalkozásod minden mozzanatát RESTRO gyorséttermi rendszerünk segítségével, most minden kötelezettség nélkül.

  Gyorsétterem nyitás előtt állsz?  Próbáld ki most ingyenes demo verziónkat, hogy még könnyebben tudj belevágni!

  Akik már már minket választottak

  Legjobb gyorséttermi szoftver árak

  GO csomag 14.500Ft

  / hónap

  HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL
  Teljesen kötetlen
  Bármikor lemondható
  Már napi 483 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  LEGNÉPSZERŰBB
  SMART csomag 13.290Ft

  / hónap

  1 ÉVES HŰSÉGGEL
  Legkedveltebb csomag
  Költséghatékony megoldás
  1 havi bérleti díj INGYEN
  Már napi 443 Ft-tól!
  MEGRENDELEM
  MAX csomag 12.490Ft

  / hónap

  2 ÉVES HŰSÉGGEL
  Legkedvezőbb ár
  Több mint 3 havi bérleti díj INGYEN
  Már napi 411 Ft-tól!
  MEGRENDELEM

  Rendeld meg még ma!

  Havi csomagajánlataink verhetetlen árakon.

  Válogass ajánlataink közül, hogy megtaláld a leggazdaságosabb csomagot vállalkozásod számára.

  * A feltűntett árak a szoftverek bérlésére vonatkoznak és az ÁFA-t nem tartalmazzák.

  Szoftverünk telefonon is elérhető

  Olyan helyet üzemeltetsz, ahol a helytakarékos megoldásokat keresed?

  Vagy éppen ellenkezőleg, egy óriási teraszos vendéglátó egységed van, ahol fontos, hogy a pincérek az asztaloknál fel tudják venni a rendeléseket és ott helyben is tudjanak fizettetni?

  Mindkét kérdésre  a legjobb megoldás a telefonos gyorséttermi program, ami komplex megoldásával ideális lehet nagyon pici és óriási vendéglátó egységek kiszolgálására is.

  Kipróbálom a demo verziót

  Gyorséttermi szoftver, NTAK gyorséttermi rendszer | RESTRO ByThePay

  Információ

  +36 30 902 6277
  info@bythepay.hu
  Ügyfélszolgálati idő: H-P 9:00-17:00

  Kövess minket