Skip to content

RESTRO PIZZÉRIA SZOFTVER

Kulcs a sikeres vendéglátáshoz

Láss rá üzleteidre 0-24 órában bárhonnan a világból
Alacsony beruházási költségen
NTAK kompatibilitással
20 perces betanítási idővel
Asztaltérképpel, automatikus rendeléstovábbítással, gyors leltárral és még sok más hasznos funkcióval 

Neked miben segíthetünk?

Próbáld ki tulajdonosként RESTRO pizzéria, pizza szoftvert, rendszert, programot és foglalkozz végre az igazán fontos dolgokkal

Tulajdonos vagy ?

A pizza szoftverünk segítségével az üzlet tulajdonosok végre teljes egészében átláthatják üzleteik folyamatait, anélkül, hogy minden pillanatban ott lennének, mindössze 2 kattintással, bárhonnan a világból. Kimutatásaink és statisztikáink pedig elősegíthetik a legjobb vezetői döntések meghozatalát.

Lásd át üzletvezetőként teljes egészében a vállalkozás minden pillanatát a RESTRO legjobb pizzéria, pizza szoftverek, programok, rendszerek segítségével

Üzletvezető vagy ?

Egy üzletvezető számára a legfontosabb, hogy minden tökéletesen működjön az üzletében és ebben óriási segítséget tud nyújtani RESTRO pizzaprogramunk, mely a nap 24 órájában naprakész információkat nyújt a készlet jelenlegi állásáról, az alkalmazottak teljesítményéről, valamint  a bevételről és még sok más elengedhetetlen mutatóról.

Szeretnél végre egy jó pizzéria, pizza szoftverrel dolgozni? A RESTRO a megoldás.

Felszolgáló vagy ?

Pizzéria rendszerünk alapjaiban változtatja meg a régi papíros rendelésfelvételt úgy, hogy a modern érintőképernyős eszközönök nem csak gyorsabban, de lényeges egyszerűbben is tudnak a pincérek dolgozni, hiszen a termékek egyedi képpel, illetve színnel vannak megjelenítve, továbbá a betanulás sem tart tovább mint 20 perc.

Pizzéria, pizza szoftverek, rendszerek, programok, ntak kompatibilitással

NTAK kompatibilitás

Tudtad, hogy 2023.01.01-től minden vendéglátó egységnek az NTAK rendszer felé adatot kell szolgáltatnia?

Bízd ránk az NTAK adatszolgáltatással járó problémákat, hiszen online pizzéria szoftverünk már NTAK kompatibilis.

További részletek

Melyek a RESTRO pizzéria szoftver legfőbb előnyei?

RESTRO pizza, pizzéria szoftver, rendszer, program rendelkezik minden olyan funkcióval, melyre egy vendéglátóhelyet üzemeltetőnek szüksége van. Kezdve az asztaltérképtől egészen a készletnyilvántartásig.

ÉRINTŐKÉPERNYŐS FELÜLET


Felhasználóbarát kialakítás

RESTRO pizzaprogramunkat érintőképernyős felületre terveztük, ami lehetővé teszi a nagyon gyors és hibamentes kezelést. A rendelésfelvétel hatékonyságát növeli, hogy a termékeknek megadhatóak egyéni képek vagy színek, melyek segítségével a pincérek 3x gyorsabban tudják leadni a rendelést.

A pizzéria rendszerekből, programokból, ntak kompatibilis szoftverekből nem hiányozhat a gyors leltár funkció, ami a RESTRO szoftverünkben valóban elvégezhető 5-10 perc alatt, ezzel is segítve a dolgozók munkáját.

GYORS LELTÁR


Néhány perc alatt elvégezheted

Több óra is elmegy a leltározásra és még így is egy káosz? – Van rá megoldásunk!

A mind tableten, mind telefonon  használható pizzaprogramunkon belül is tudsz kevesebb mint 5 perc alatt egy teljes leltárt csinálni, de ha számítógépen szeretnél leltározni, akkor az is könnyen megoldható a saját ByThePay Webirodádban.

A pizzéria, pizza szoftvereknek, rendszereknek, programoknak elengedhetetlen része a kedvezményrendszer. A RESTRO pizzaprogramban kialakítottunk egy széleskörű kedvezmény rendszert, ahol a kedvezmény hozzárendelhető termékhez, kategóriához és törzsvásárlói csoportokhoz is.

KEDVEZMÉNY


Üzletre szabott kedvezményrendszer 

Programunk termékenként, kategóriánként és törzsvásárlói csoportonként is képes kedvezményt adni, valamint nem csak végösszegből számolja a kedvezményt, hanem van számos más kedvezménylehetőség is, ami alkalmazható a minél optimálisabb profitrealizálás érdekében. 

A RESTRO pizzéria, pizza szoftver és egyben rendelésfelvevő program komplex megoldásaival gyorsan és hatékonyan tud működni a vendégkiszolgálás.

AUTOMATIKUS RENDELÉS TOVÁBBÍTÁS


Nincs több elkeveredett rendelés

A vendéglátóhelyen  a rendelésfelvételt követően, mire a pincér visszaér a pulthoz a megrendelt italok már készen várják a pulton, az ételek pedig már készülnek a konyhán. Mindez az automatikus szinkronizálásnak köszönhető, mely minden pillanatban pontos képet mutat a pizzéria rendeléseiről valamint vendégeiről.

RESTRO pizza szoftver már napi 411 Ft-tól elérhető !

Manapság a pizzéria szoftverekkel, online ntak pizza rendszerekkel szemben állított alapvető elvárás, hogy legyen franchise üzemmódja. A RESTRO online pizzaprogramban rendszerünkben mi is külön gondossággal építettük ki ezt a részt, hogy valóban könnyen átlátható és kezelhető legyen minden üzlettulajdonos számára.

FRANCHISE ÜZEMMÓD


Lásd globálisan üzleteidet !

Ezt a funkciót azoknak az Üzlettulajdonosoknak fejlesztettük, akik minimum 2 üzlettel rendelkeznek és szeretnék átlátni a legapróbb részleteket is üzleteik mindennapjaiban akár egy tablet segítségével. Amennyiben még kisebb vállalkozás vagy az sem gond, hiszen nálunk gördülékenyen, pár perc alatt bővítheted a jövőben üzleteit listáját.

A pizza, pizzéria szoftverekbe, rendszerekbe, programokba elengedhetetlen funkció a napi zárás. Hiszen az említett funkció sok időt tud megspórolni a dolgozóknak a késő esti órákban, mindamellett, hogy precízen elszámoltatható vele a teljes üzlet.

NAPI ZÁRÁS FUNKCIÓ


Tiszta elszámolás mindennap 

Jelen funkció a nap bármely pillanatában naprakész információt szolgáltat a vendéglátó egység bevételéről, mindezt készpénzes és bankkártyás, esetleg SZÉP kártyás fizetésre lebontva. Valamint mutatja azt is, hogy a dolgozók összesítve mennyit termeltek aznap az üzletben és ha mindezt ki szeretnénk nyomtatni az is megoldható 1 kattintással az online RESTRO pizzéria szoftverben.

A RETRO az egyik legjobb pizzéria szoftver és rendelés felvevő pizzaprogram, rendszer melyben az asztaltérkép az egyik alapvető funkció, ahol a pincérek gyorsan átláthatják a fizető vendégek listáját, valamint könnyen eligazodnak a rendeléseken.

ASZTALTÉRKÉP


Átláthatóság, gyors betanulás

Nincs pizza szoftver asztaltérkép nélkül, mivel ez az egyik legnagyobb segítség a pincéreknek, hogy lássák, mely asztalok foglaltak, milyen rendelést kell kivinni és hol kell fizettetni. A RESTRO pizzaprogramban közvetlenül tableten és telefonon szerkeszthető a vendéglátó egység aktuális asztaltérképe, így nem kell azzal bajlódni hogy nem a megfelelő az asztalok elrendezése, mert ebben a funkcióban valóban 2 percet vesz igénybe mindez.

További funkciók 

 TERMINÁL   

Tabletek vagy telefonos rendelés felvétel 

Rendelés átmozgatás asztalok,vendégek között

Termékek egyedi képpel vagy színnel való megjelenítése

Rendelés bontás/részfizetés/összevonás

Különböző fizetési módok 

More

WEBIRODA

Kimutatások, statisztikák pl: bevétel, alkalmazotti teljesítmény, raktárkészlet stb.

Felhasználók/jogosultságok

Személyzeti szerepkörök kialakítása

Akció- és kedvezmény rendszer kialakítása

Bevételezés /kivételezés /selejtezés

More

Igényeld 10 napos próbaverziónkat díjmentesen

Lásd át vállalkozásod minden mozzanatát RESTRO pizzéria rendszerünk segítségével, most minden kötelezettség nélkül.

Akik már már minket választottak

Legjobb pizzéria szoftver árak

GO csomag 14.500Ft

/ hónap

HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL
Teljesen kötetlen
Bármikor lemondható
Már napi 483 Ft-tól!
MEGRENDELEM
LEGNÉPSZERŰBB
SMART csomag 13.290Ft

/ hónap

1 ÉVES HŰSÉGGEL
Legkedveltebb csomag
Költséghatékony megoldás
1 havi bérleti díj INGYEN
Már napi 443 Ft-tól!
MEGRENDELEM
MAX csomag 12.490Ft

/ hónap

2 ÉVES HŰSÉGGEL
Legkedvezőbb ár
Több mint 3 havi bérleti díj INGYEN
Már napi 411 Ft-tól!
MEGRENDELEM

Rendeld meg még ma!

Havi csomagajánlataink verhetetlen árakon.

Válogass ajánlataink közül, hogy megtaláld a leggazdaságosabb csomagot vállalkozásod számára.

* A feltűntett árak a szoftverek bérlésére vonatkoznak és az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Szoftverünk telefonon is elérhető

Olyan helyet üzemeltetsz, ahol a helytakarékos megoldásokat keresed?

Vagy éppen ellenkezőleg, egy óriási teraszos vendéglátó egységed van, ahol fontos, hogy a pincérek az asztaloknál fel tudják venni a rendeléseket és ott helyben is tudjanak fizettetni?

Mindkét kérdésre  a legjobb megoldás a telefonos pizzaprogram, ami komplex megoldásával ideális lehet nagyon pici és óriási vendéglátó egységek kiszolgálására is.

Kipróbálom a demo verziót

Pizzéria szoftver, NTAK pizza program | RESTRO ByThePay

Információ

+36 30 902 6277
info@bythepay.hu
Ügyfélszolgálati idő: H-P 9:00-17:00

Kövess minket